X 
Cutremure stiri: 502

Canalul TV "Россия 1" a povestit detaliat despre întîlnirea lui Dodon cu Putin

4 feb. 2019,, 14:45   Politică
3161 6

Vizita președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, la Moscova nu a trecut neobservată de mass-media rusească.

În timpul știrilor de sinteză și analitice de duminică de la postul de televiziune ”Россия 1”, cunoscutul reporter TV și observator politic, Vladimir Solovyov, a discutat despre întîlnirea lui Igor Dodon cu președintele rus Vladimir Putin, precum și despre situația politică din Republica Moldova.

S-a vorbit despre viitoarele alegeri parlamentare și despre felul în care vizita președintelui Republicii Moldova în Rusia ar putea avea asupra lor.

De asemenea, s-a menționat faptul că rezultatele alegerilor parlamentare vor avea un impact puternic asupra relațiilor politice externe ale Republicii Moldova și vor determina cursul dezvoltării țării pentru următorii cîțiva ani.

Reamintim că în timpul vizitei, Președintele Republicii s-a întîlnit nu doar cu Vladimir Putin, ci și cu mai mulți oficiali, precum și cu Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав