Cutremure stiri: 502

Celebrul regizor de film rus are un mesaj pentru oponenţii președintelui moldovean Dodon

5 feb. 2019,, 14:53   Politică
5860 7

Autorul spotului de rezonanţă de la postul de televiziune NTV, dedicat întrevederii dintre Igor Dodon și Vladimir Putin, Tigran Keosayan a dat nişte explicaţii pe pagina sa de pe FB.

- În special pentru oponenții președintelui Moldovei Dodon, care înțeleg cam prost ruseşte, explicăm următoarele: „Международная пилорама” („Gaterul internaţional”) este o emisiune satirică. Satirică, deci distractivă şi caustică. În această emisiune se rîde. Se rîde de propria persoană, dar şi de alţii. Președintele Dodon este înalt apreciat în Rusia. Apreciat într-atîta, încît este un oaspete binevenit chiar şi pentru președintele Putin. Apropo, pentru Putin avem în emisiunea noastră o rubrică întreagă „A fost o zi dificilă", a menţionat el.

Keosayan a subliniat, de asemenea, că iubeşte Moldova şi poporul ei și își amintește cu căldură de vizita în această țară minunată pentru filmarea filmului "Un iepure deasupra beznei".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав