Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4138

Fotografia lui Plahotniuc, zărită în biroul unui primar din Nisporeni

23 iun. 2021,, 13:25   Politică
3116 2

Unii demnitari publici din Moldova încă se mai țin de obișnuințele învechite impuse de partid, de a-și “decora” birourile cu pozele liderilor politici care i-au promovat.

Bunăoară, fotografia fostului lider al democraților, oligarhul Vlad Plahotniuc, a fost zărită în biroul primarului satului Bolțun, raionul Nisporeni, Valerii Ciobanu. Despre aceasta a comunicat pe rețelele de socializare consilierul raioonal Dumitru Lazăr.

„În biroul primarului Valerii Ciobanu, din s. Bolțun, Nisporeni, s-a oprit timpul în loc, la propriu. Poate cineva să intre pe la el, să-l trezească, totuși suntem deja în 2021! Să-i spună că Plahotniuc e dat în căutare”, a scris el pe rețelele de socializare.

Vladimir Plahotniuc a părăsit R.Moldova în iunie 2019, fiind nevoit să cedeze puterea, după ce PSRM și Blocul ACUM au anunțat despre formarea unei coaliții de guvernare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав