Cutremure stiri: 502

Declarație: „Maia Sandu o face acum pe marea luptătoare anti Dodon”

4 sep. 2020,, 10:26   Politică
2630 8

Lidera PAS, Maia Sandu, a fost criticată dur de Igor Dodon, despre care președintele spune că ar face-o pe „marea luptătoare anti Dodon”, după ce aceasta și-ar fi „permis” să vină cu mai multe declarații „tăioase”.

„Maia Sandu face iar declarații tăioase. Eu înțeleg că e în campania electorala, înțeleg că vreți să păreți tare bățoși, dar o să se termine campania electorală și va trebui să veniți și să discutăm. Eram în coaliție, acum nu vrea să recunoască acest lucru, a fost o coaliție, cînd eu personal am propus-o prim-ministru. Acum o face ca marea luptătoare anti Dodon. După alegeri tot veți veni să găsim limbă comună, așa că la ce bun tot acest venin care îl turnați?”, a declarat președintele țării în cadrul emisiunii sale.

Dodon spune că declarații iresponsabile își permit să facă doar politicienii, pe care nu îi interesează ce va fi mai departe.

„Noi sîntem politicieni responsabili și cînd e bine, și cînd e rău, și cînd e război, și cînd e pace”, a adăugat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав