X 
Cutremure stiri: 502

Ședința Guvernului Republicii Moldova

16 iun. 2021,, 16:21   Societate
4252 0

UPDATE 16:15

A fost aprobat cuantumul premiilor pentru performanţele obţinute de lotul național la ediţia a XXXII-a a Jocurilor Olimpice de vară şi ediţia a XVI-a a Jocurilor Paralimpice din anul 2021, or. Tokyo, Japonia. Premiile vor fi alocate din Fondul de rezervă a Guvernului.

16:00 - Miniștrii au aprobat decizia privind alocarea a 9,5 milioane de lei în vederea finanțării programelor de compensații începute în cadrul Programului de stat „Prima casă”.

15:45 // A fost aprobată hotărîrea privind redistribuirea unor alocații aprobate prin Legea bugetului de stat pentru anul 2021.

15:35 // A fost aprobat Mecanismul de sprijin financiar de la bugetul de stat pentru Asociațiile Obștești „Asociația Nevăzătorilor din Moldova” și „Casa Republicană de Cultură a Surzilor din Moldova” .


15:15 //A fost aprobat proiectul pentru aprobarea Raportului privind executarea bugetului de stat pe anul 2020.

15:08// A fost aprobată hotărîrea privind alocarea Ministerului Justiţiei, din fondul de rezervă al Guvernului, a suma echivalente în lei a 6000 de dolari SUA pentru plata onorariilor Biroului Asociat de Avocaţi „Ceachir, Zamfir & Partenerii” în parteneriat cu LLC „Kinstellar” (Ucraina), în vederea reprezentării intereselor statului în acţiunea înaintată de către Societatea Comercială „Научно-производственная фирма Стилекс” (Ucraina) împotriva Republicii Moldova, pendinte la Curtea de Apel din Kiev (Ucraina).

15:02// - Mariana Botezatu a fost numită în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав