X 
Cutremure stiri: 506

Barcelona ar putea fi exclusă din Liga Campionilor pentru trei ani

23 dec. 2023,, 05:00   Sport
3395 0

Spaniolii de la Barcelona ar putea fi suspendați din Liga Campionilor timp de trei ani, începînd cu sezonul 2024/25. Informația este prezentată de Die Welt la 22 decembrie.


Potrivit publicației, motivul sancțiunilor ar fi încălcarea regulamentelor financiare ale UEFA, potrivit cărora cluburile trebuie să compenseze costurile cu veniturile corespunzătoare.


Potrivit sursei lui Welt din cadrul UEFA, în clubul spaniol "domnește o dezordine", iar conducerea "Barcelonei" este suspectată de încălcarea regulilor financiare.
La sfîrșitul lunii septembrie, Barcelona a raportat un profit net de 304 milioane de euro pentru sezonul 2022/23, precum și reducerea datoriei totale la 552 de milioane de euro.


După cum a relatat IA Regnum, informațiile despre posibila suspendare a "Barcelonei" din Liga Campionilor apar nu pentru prima dată. În august 2022, Mundo Deportivo a relatat că UEFA ar putea interzice Barcelona, Juventus din Italia și alte 18 cluburi să participe la turneu. Cluburile suspectate de încălcarea fair-play-ului financiar ar putea primi interdicția de a participa în competițiile UEFA, precum și interdicția de a efectua transferuri sau alte tranzacții.

2
1
0
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав