Cutremure stiri: 506

Blatter: Campionatul Mondial 2018 va avea loc în Rusia

20 mar. 2018,, 12:51   Sport
2916 1

Fostul președinte a Federației Internaționale de Fotbal Asociație (FIFA) Joseph Blatter a răspuns la întrebarea dacă Rusia poate fi lipsită de dreptul de a găzdui Campionatul Mondial de Fotbal 2018.

„Nu. Înțelegeți, fotbalul în sine este un fenomen grandios. Direct sau indirect, în acesta sînt implicate circa 2 miliarde de persoane! Campionatul Mondial este evenimentul numărul unu. Acesta are un rating mai înalt decît Jocurile Olimpice. Olimpiada durează două săptămîni. Campionatul mondial – o lună. Calculați cît durează pregătirile pentru el. Repet: Campionatul Mondial 2018 va fi găzduit de Rusia!”, îl citează pe Blatter „Sport-Express”.

Potrivit lui, niciun lot național care se bucură de dreptul de a evolua în cadrul părții finale a Mundialului nu vor renunța la plecarea în Rusia.

„Vor juca toate echipele care s-au calificat în turneul final”, a adăugat Blatter.

Anterior s-a comunicat că Islanda ar putea să adere la boicotarea Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав