Cutremure stiri: 506

Sportivul Oleg Reabciuk a marcat un gol superb în meciul din etapa a 9-a a campionatului Portugaliei

7 dec. 2020,, 14:23   Sport
4272 0

Oleg Reabciuk trece prin cea mai bună perioadă la echipa sa de club, Paços de Ferreira. Internaționalul moldovean a marcat un gol superb în meciul din etapa a 9-a a campionatului Portugaliei cu Benfica.

În minutul 24 al partidei, în urma executării unui corner, portarul Benficăi a respins balonul în afara careului. Reabciuk fiind pe fază, a reușit să deschidă scorul pe Estádio da Luz cu un șut splendid, transnite publika.md.

Acesta este al doilea gol înscris, în actualul sezon, de fundașul naționalei noastre. Deși a început bine meciul, Paços nu a făcut față presiune și a cedat pînă la urmă vicecampioanei Portugaliei.

Benfica a restabilit echilibrul prin Rafa Silva în minutul 58, iar Gian-Luca Waldschmidt a adus victoria "vulturilor", scor 2-1, în al patrulea minut de prelungiri.

Oleg Reabciuk a fost integralist în partida de la Lisabona. După 9 etape disputate în Primeira Liga lusitană, echipa sa, Paços de Ferreira, se află pe locul 6, iar Benfica este a doua clasată, la două puncte distanță de liderul competiției Sporting.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав