X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Fotbalistul olandez de la Zimbru, care a fost lovit la cap, „încet își revine”

1 sep. 2022,, 11:15   Sport
2159 0

Fotbalistul de la Zimbru Donny van Iperen, care a suferit un accident la cap, încet își revine. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele clubului Zimbru Chișinău, Nicolae Ciornîi, care a adăugat că acum jucătorul „deschide ochii”, scrie Newsmaker.MD.

„Încetișor, încetișor el își revine, dar foarte încet”, a spus Ciornîi, adăugînd că Donny van Iperen „acum deja deschide ochii”.

„După cu ne-au spus doctorii, peste o lună o să înceapă să-și revină. O să revină și o să fie normal, sănătos. Nu știu dacă se va întoarce în fotbal, dar tot depinde de organismul lui”, a menționat președintele clubului Zimbru Chișinău.

Amintim că, pe 6 august, în timpul meciului dintre Dinamo-Auto și Zimbru, fotbalistul olandez s-a ciocnit cu portarul echipei tiraspolene, fiind lovit cu umărul în cap. Fotbalistul a fost internat la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie.

Mai tîrziu, familia jucătorului a venit în Republica Moldova pentru a-l transporta pe Donny van Iperen în Olanda.


„Părinții lui au spus că vor să-l ducă. Noi am făcut tot ce-i posibil, special am luat avion și l-am transportat în Olanda într-o policlinică specială”, a precizat Ciornîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?