Arşiţa stiri: 212
Jocurile Olimpice stiri: 245
Transnistria stiri: 1417

Ce a spus Lionel Messi despre participarea la CM 2026

4 feb. 2023,, 01:00   Sport
2897 0

Lionel Messi declara înaintea turneului din Qatar că nu va mai participa la altă Cupa Mondială, dar argentinianul pare că și-a schimbat planurile după cîștigarea trofeului suprem.

În vîrstă de 35 de ani, Messi a afirmat că nu se gîndește încă la retragere, dar nu știe dacă va mai putea juca la același nivel în 2026, cînd va avea loc turneul final organizat de SUA, Canada și Mexic, transmite sport.hotnews.ro.

„Nu știu dacă voi juca la Cupa Mondială din 2026, pare foarte dificil din cauza vîrstei mele. Îmi place să joc fotbal, îmi place ceea ce fac atît timp cît sînt bine și mă simt pregătit, însă pînă la următoarea Cupă Mondială pare că mai este foarte mult timp.

Totul depinde de evoluția carierei mele. Voi împlini 36 de ani. Rămîne de văzut ce se va întîmpla cu cariera mea, ce voi face.

Nu mă voi retrage de la echipa națională. Vreau să continui să joc pentru Argentina din postura de campion mondial. Era trofeul care îmi lipsea, iar acum iată că îl am” - Lionel Messi pentru Ole.


Selecţionerul Lionel Scaloni ar vrea ca superstarul argentinian să participe la ediţia următoare a Cupei Mondiale.

„Cred că Messi poate să rămînă în activitate pînă la următoarea Cupă Mondială. Va depinde mult de ce vrea el şi de ce se întîmplă în timp, să se simtă bine. Uşile vor fi mereu deschise. El este fericit pe teren şi pentru noi ar fi bine să fie la turneul final” - Lionel Scaloni, luna trecută, la un post de radio din Spania.

Lionel Messi a participat la cinci turnee finale ale Cupei Mondiale, la care a înscris 13 goluri.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав