Cutremure stiri: 506

Unul dintre campionii R.Moldova, ignorat de ministerul Educației și Cercetării

14 feb. 2023,, 12:30   Sport
2692 0

Nu banii sînt cei care contează pentru un sportiv, ci aprecierea oamenilor din jur atunci cînd intră în posesia noilor medalii, trofee sau centuri. O spune dublul campion mondial la Muay Thay, Dmitrii Sîrbu, care a cunoscut gustul succesului datorită susținerii oamenilor dragi.

„În timpul pregătirii cheltui mai mulți bani, decît cîștigi. Salariul meu de la Forțele Armate mă ajută să supraviețuiesc. Dar nu totul se rezumă la bani. Dacă era vorba doar de bani, eu demult nu mai eram în sport. Mulți sportivi au renunțat, pentru că au ales să trăiască, să supraviețuiască. Fiind toată ziua în sală, cum poți cîștiga bani?! Pe mine mă susțineau Forțele Armate, mă înțelegeau că era nevoie să fiu mai multă în sala de antrenamente”, a declarat Dmitrii Sîrbu în cadrul emisiunii „Campionii” de la TV8.

Și-ar fi dorit să fie văzut și de ministerul Educației și Cercetării, mai ales cînd atinge noi culmi, dar se bucură de ceea ce are, spunînd că nu așteaptă nimic de la nimeni.

„Sînt apreciat pentru ceea ce fac. Atunci cînd căștigi ceva, motivația ta, fără să vrei, crește. La ultima competiție, am fost felicitat direct de șeful meu, dar la minister așa și nu am ajuns. A fost cea mai cplicată competiție din cariera mea. Acest titlu a fost mult așteptat de mine, l-am vînat. Eu nu am șteptări, dar luînd acest tiltlu, eu nu am fost băgat în seamă. Nu am înțeles acest lucru, dar asta nu mă va opri niciodată. Eu am drumul meu pe care l-am ales. Aprecierile vin de la fani, de la familie, de la oamenii cu care mă intersectez zi de zi, Nu cunosc ce se întîmplă, dar cred că așa trebuie să fie”, a adăugat dublu campion mondial la Muay Thay.

7
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав