X 
Cutremure stiri: 502

Tatiana Sălcuţan, finalistă la Campionatele Europene

5 iul. 2018,, 17:00   Sport
2556 0

În Finlanda au început Campionatele Europene de înot pentru juniori. Delegaţia Republicii Moldova, compusă din doi sportivi participanţi, a bifat deja o frumoasă performanţă.

La proba de 200 metri spate, Tatiana Sălcuțan a înotat în reuniunea matinală timpul de 2:13:36 minute, obținînd astfel calificarea în semifinale. Eforturile sale au fost răsplătite în sesiunea de după-amiază, cînd înotătoarea noastră a reușit, cu performanța de 2:13:67 minute, să se califice în finala care este programată astăzi, la ora 18:03.

Tatiana Sălcuțan este specialistă a probelor de spate, fiind anul acesta triplă campioană balcanică de juniori, campioană națională și campioană internațională a Romîniei. La Campionatele Europene de la Helsinki și Tampere, Tatiana Sălcuțan va reprezenta Moldova și la distanțele mai scurte, procedeul spate, adică 50 și 100 metri.

Un alt înotător moldovean care a concurat în Țara celor 1000 de Lacuri a fost, în ziua inaugurală, Ștefan Iosip, care, la proba de 50 metri fluture, a oprit cronometrele la 26:49 secunde, fără a accede din seriile preliminare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав