Cutremure stiri: 500

Bardot amenință autoritățile franceze să procedeze la fel ca Depardieu

9 ian. 2013,, 10:00   Externe
3482 0
Foto : gazeta.ru
Legendara actriță franceză Brigitte Bardot a declarat, că ar putea urma exemplul lui Gerard Depardieu, adresîndu-se oficialilor pentru a obţine cetățenie rusă, în cazul în care autoritățile franceze nu vor face nimic pentru a salva două femele de elefanţi.

Precum a fost informat postul "Echo Moscovî" de către Fondul de Protecţie al Naturii şi Animalelor, fondatorul căruia este Bardot, dînsa este gata să facă acest pas pentru a salva viețile a două femele de elefant, artiste de circ, care pot fi supuse injecţiei fatale în Franța.

Conform informaţiilor survenite, la mijlocul lunii decembrie prefectul de Lyon a emis ordinul de aplicare a eutanasiei pentru doi elefanți de circ din cauza unor suspiciuni, cum că acestea ar putea fi bolnave de tuberculoză. Directorul circului a făcut recurs la această decizie, însă judecata administrativă a susţinut prefectura.

Ceva mai devreme, agenția de știri AFP a citat declarația actriţei, potrivit căreia ea "ar fi luat decizia să solicite cetățenia rusă, ca să fugă din țara, care devine cimitir pentru animale".

Despre acordarea cetăţeniei ruse actorului francez Gerard Depardieu s-a anunțat, joi, pe site-ul Kremlinului. Apoi, însuşi Depardieu a confirmat, că într-adevăr s-a adresat cu o asemenea solicitare către autoritățile ruse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав