X 
Cutremure stiri: 502

Primele declarații ale Nataliei Morari după plecarea de la Publika TV

9 ian. 2013,, 14:38   Societate
15108 2
Foto: imageshack.us
Jurnalista Natalia Morari nu a infirmat și nici nu a confirmat vehiculările care spun că adevăratul motiv pentru care ea a plecat de la Publika TV este cenzura, impusă acestui post de televiziune.

Solicitată de NOI.md, Natalia a declarat că tot ce a avut a spune vizavi de plecarea sa de la acest post de televiziune, ea a expus la finalul ultimei ediții a emisiunii „Fabrika”, din 28 decembrie 2012.

„Dragi telespectatori, aceasta a fost ultima emisiune „Fabrika” și ultima mea emisiune la postul Publika. Eu am decis sa plec, decizia îmi aparține și nu cred că ar fi cazul să vorbim despre motive. Vreau să vă mulțumesc pentru fiecare clipă pe care ați petrecut-o la această emisiune, pentru că tot acest lucru se făcea pentru dumneavoastră și vreau să le amintesc colegilor să nu uite că cel mai important lucru în această lume și cea mai mare valoare este libertatea și pacea internă”, declara atunci Natalia.

Surse anonime au declarat pentru NOI.md că, de fapt, motivul plecării acesteia este cenzura ce se impune la acest post TV.

„Tot ce am avut de spus vizavi de plecarea mea de la Publika am spus în ultima ediție a emisiunii „Fabrika”. Nu vreau să mai comentez acest subiect”, a declarat pentru NOI.md Natalia. Totodată, ea a spus că nu vrea să comenteze speculațiile care au apărut în presă despre motivele care au făcut-o să părăsească fostul post de muncă.

Cît despre actualul job, Natalia, de asemenea, a specificat că nu vrea să spună deocamdată nimic. „În curînd veți afla despre actuala mea activitate”, a spus ea.

Natalia Morari a lucrat la Publika TV de la lansare, din anul 2010. Ulterior, a fost plecată pentru cîteva luni, apoi a revenit. De la întoarcere, jurnalista a activat acolo în jur de un an și opt luni, timp în care a fost moderatoarea talk-show-ului ”Fabrika”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав