X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Prinşi de poliţie, după ce au pătruns în casa unor bătrîni din Donduşeni în căutarea a 500 de lei

10 ian. 2013,, 11:27   Societate
3020 0
Foto : grani.lv
Trei tineri din raionul Donduşeni au fost reţinuţi de poliţie, fiind suspectaţi de pătrunderea în casa a doi bătrîni şi ameninţarea acestora cu răfuiala fizică. Incidentul a avut loc în noaptea de 8 spre 9 ianuarie, în jurul orei 3:00, în satul Rediul Mare. Fiind în căutare de bani, tinerii au pătruns în casa victimelor de 71 de ani, i-au brutalizat şi ameninţat, comunică NOI.md.

Doi dintre suspecți, unul dintre care cu cagulă pe cap, au intrat în locuinţa victimelor, forţînd uşa, iar cea de-a treia persoană a rămas afară să supravegheze. Suspecţii au cerut 500 de lei, dar după mai multe interogări şi aplicarea unei lovituri bătrînei, cu lanterna în regiunea capului, au părăsit locuinţa fără a obţine nimic.

Victimele au sesizat poliția, care s-a deplasat imediat la faţa locului. În rezultatul măsurilor operative de investigaţie, reprezentanții forțelor de ordine au reuşit să identifice şi să reţină suspecţii, care s-au dovedit a fi trei bărbaţi, unul de 22 de ani, originar din oraşul Donduşeni, iar alţi doi, de 16 şi 24 de ani, consăteni de-ai victimelor. În momentul infracţiunii, cei trei erau în stare de ebrietate alcoolică.

În prezent, cei trei sînt cercetaţi în stare de libertate.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав