X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Sorin Paciu, fiul unui funcționar de la Primăria Chișinău. Detalii despre caz

14 ian. 2013,, 13:33   Societate
24629 5
Foto : grenada.md
Sorin Paciu, tînărul care a decedat după ce a fost împușcat la vînătoarea din Pădurea Domnească pe data de 23 decembrie, era fiul unui funcționar de la Primăria Chișinău, informează NOI.md.

Azi, în cadrul ședinței operative de la Primărie, primarul general Dorin Chirtoacă a declarat că tatăl tînărului lucrează în calitate de inginer în cadrul Institutului municipal de Proiectare „Chişinăuproiect” și este adjunctul directorului instituției, Pavel Cazacu.

După ce zile la rînd s-a speculat referitor la locul de veci al lui Sorin Paciu, azi, viceprimarul capitalei a pus capăt vehiculărilor. Sorin Paciu a fost înmormîntat la cimitirul de pe strada Armenească.

„Pe data de 26 decembrie, în jurul orei 8:00 dimineața, domnul Paciu a venit la mine cu o solicitare de a primi un cavou familiar în Cimitirul Central din strada Armenească. Bărbatul era distrus de durere. L-am întrebat ce s-a întîmplat și mi-a zis că fiul său a decedat în urma unui accident. Mai multe detalii nu am putut să-l întreb, ținînd cont de starea în care se afla. Ulterior, am aflat despre caz din presă”, a declarat Grozavu.

Durerea familiei Paciu s-a dublat, întrucît a mai pierdut un fiu care a decedat în urmă cu circa 20 de ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?