Cutremure stiri: 506

O ucraineancă de 23 de ani a ajuns la spitalul din Ocnița după două nopți petrecute într-o pădure

16 ian. 2013,, 17:10   Societate
7283 0
Foto : noi.md
O tînără de 23 de ani originară din orașul Moghiliov-Podolsk, Ucraina, dată dispărută acum două zile de la mănăstirea Călărășeuca, raionul Ocnița, a fost găsită în stare critică într-o fîșie forestieră din apropierea hotarului moldo-ucrainean. Tînăra a petrecut două nopți sub cerul liber, în zăpadă și, fiind îmbrăcată sumar, a suferit degerături. Grănicerii care-au găsit-o i-au acordat primul ajutor medical, după care aceasta a fost transportată la spitalul din Ocniţa, informează NOI.md.

Potrivit Poliției de Frontieră, informația privind dispariția unei persoane de la mănăstirea Călărășeuca a parvenit la Poliţia de Frontieră Otaci în dimineaţa zilei de luni, 14 ianuarie. În baza informaţiei, poliţiştii au intensificat acţiunile de control a frontierei, dar și au pornit în căutarea acesteia.

Solicitați de NOI.md, reprezentanții Poliției de Frontieră au menționat că, deocamdată, nu cunosc cum a ajuns tînăra la mănăstire și, mai ales, cum s-a pomenit în pădure. Cel mai probabil însă aceasta ar fi dorit să ajungă acasă, mănăstirea Călărășeuca situîndu-se în apropierea hotarului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав