X 
Cutremure stiri: 502

Lupu spune lucrurilor pe nume: PLDM și PCRM tăinuiesc un acord

22 ian. 2013,, 11:54   Politică
6624 7
Foto : noi.md
Președintele Parlamentului Marian Lupu susține că PLDM și PCRM negociază pe marginea demiterii sale, însă nu au ajuns la un numitor comun. Asta deoarece convocarea ședinței extraordinare a parlamentului în ziua de azi, i-a luat prin surprindere și nu au reușit să ajungă la un numitor comun.

Declarația a fost făcută acum cîteva minute în cadrul unei conferințe de prese de Marian Lupu, informează Noi.md. “Există prea multe coincidență, ca tot scenariul sa fie o simplă întîmplare. Nu le-a fost convenabil PCRM-iștilor și PLDM-iștilor ca sa se producă această ședință. Nu au avut timp suficient să negocieze. Dacă știam acest lucru, eu le mai ofeream două, trei zile să ducă la bun sfîrșit acest acord între ei” a spus Lupu.

Liderul PD a menționat că cele două fracțiuni fac front comun pentru a-l demite pe prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc. Iar pentru ca acest lucru să aibă loc, ei au decis mai întîi să-l demită pe președintele Parlamentului.

“PCRM a jucat în comun cu PLDM în atingerea acestor scopuri și cere ca ultimul să-și plătească datoriile pentru ultima parte a acestui show. PLDM însă nu a venit, lucru care a dus la o enervare. Ei nu s-au așteptat la lipsa verzilor și nu au avut să facă altceva decît să părăsească sala”, a spus Lupu.

Lupu crede că rezultatul negocierilor dintre PLDM și PCRM va afecta AIE, iar asta ar putea provoca chiar alegeri anticipate.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав