X 
Cutremure stiri: 505

Problema lipsei asfaltului rece, soluționată

4 feb. 2013,, 12:15   Societate
7343 5
Foto : livejournal.com
Veste bună: firma de la care municipalitatea cumpăra asfalt rece și-a reluat activitatea. Astfel că problema lipsei materialului de plombare a drumurilor va dispărea.

Anunțul a fost făcut azi, în cadrul ședinței operative a Primăriei Chișinău, de directorul Întreprinderii municipale „Exdrupo”, Efim Cheptănari.

Totodată, el a spus că în condițiile meteo actuale, zilnic se plombează circa 300 de metri pătrați de drum. „Dacă condițiile ar fi bune, am plomba pînă la 500 de metri pătrați”, a spus Cheptănari.

La rîndul său, primarul general Dorin Chirtoacă a cerut explicații de la Cheptănari în cazul drumarilor care au apărut în presă plombînd gropile și tasînd asfaltul cu picioarele.

„A fost un caz neplăcut. Se defectase microplaca și le rămăsese puțin asfalt, de aceea au apăsat cu picioarele. După aceea au fost verificate plombările și este în regulă”, a spus Cheptănari.

„Încercați să faceți grafic, acordați o atenție mai mare calității plombărilor, chiar dacă lucrările sînt provizorii, pînă la vară. Pe viitor încercați să evitați orice abateri de la subiectul dat”, a spus la rîndul său Chirtoacă.

Totodată, edilul a cerut ca lucrările să fie executate în regim nonstop și în două schimburi, dacă sînt condiții meteo favorabile. Potrivit lui Cheptănari, pînă la moment, circa 660 de metri pătrați de plombări au fost efectuate pe 22 de străzi din capitală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав