X 
Arşiţa stiri: 210
Jocurile Olimpice stiri: 279
Transnistria stiri: 1461

Mai mulți șefi de la SIS au fost concediați. Află motivul

7 feb. 2013,, 10:09   Societate
4294 0
Foto: interakt.md
Conducătorii subunităţilor teritoriale Cahul, Edineţ şi Hînceşti ale Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS) au fost concediaţi. Deciziile de concediere au fost luate de Mihai Balan, directorul SIS, în contextul reformei serviciului, potrivit biroului de presă al SIS, informează NOI.md.

Conform sursei citate, pe parcursul ultimelor trei luni de zile, au fost concediaţi din serviciu şi suspendaţi din funcţii mai mulţi titulari ai efectivului superior de comandă, inclusiv şefi de direcţii generale din cadrul aparatului central.

Totodată, sursa citată anunță că transformarea fundamentală a SIS vizează reorganizare, debirocratizare şi fluidizare a elementului de comandă. Potrivit instituției, scopul fiind unul invariabil – consolidarea unui serviciu de informaţii modern, dinamic, meritoriu pentru societate, dar şi de prestigiu în comunitatea europeană de informaţii – participant activ şi important la acţiuni de parteneriat internaţional durabil, menite să asigure securitatea naţională şi regională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав