X 
Arşiţa stiri: 211
Jocurile Olimpice stiri: 282
Transnistria stiri: 1461

Eurovision 2013: schimb de piese şi interpreţi

7 feb. 2013,, 15:21   Showbiz
4433 0
Foto : blogspot.com
Două piese refuzate recent de juriul preselecţiei naţionale Eurovision vor intra în concurs. Este vorba despre piesa interpretei Doiniţa Gherman “Planeta e un rai” şi piesa lui Ruslan Ţăranu “Amadeus”.

Schimbări au apărut nu doar în rîndul pieselor, ci şi în rîndul interpreţilor. Potrivit saitului oficial al companiei Teleradio-Moldova, interpreta Dara şi-a retras candidatura din concurs, motivul fiind nepotrivirea formatului artistic cu materialul audio pus la dispoziție. Interpreta va fi înlocuită cu un alt artist de pe listă.

Interpretul Denis Latîşev, care recent a declarat în presă că a refuzat participarea în concurs, s-a răzgîndit. Denis a declarat pentru NOI.md că va intra în concurs cu piesa „Hi-Ho”.

Interpreta Tatiana Heghea, care pînă acum nu şi-a confirmat participarea în concurs, a menţionat pentru NOI.md că la fel va participa în semifinala preselecţiei. „Mi-a fost foarte greu să schimb melodia, pentru ca să mi se potrivească cît de cît. Însă, dacă am intrat în joc, trebuie să merg pînă la sfîrşit”, a spus ea. Artista va evolua în semifinală cu piesa „A brighter day”.

Pînă la moment şi-au confirmat participarea doar 18 din cei 24 de semifinalişti.

Amintim că Comitetul organizatoric a stabilit că pe 12-14 martie finaliştii vor evolua în cadrul semifinalelor, iar pe 16 martie se va desfăşura marea finală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав