X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Procurorii nu exclud necesitatea exhumării lui Sorin Paciu

8 feb. 2013,, 17:42   Societate
6769 3
Foto: adevarul.ro
Expertiza criminalistică pe cazul omorului din imprudență a omului de afaceri Sorin Paciu la o partidă de vînătoare din 23 decembrie 2012 a fost finalizată. De asemenea, a fost încheiată și expertiza balistică pe acest caz. Acestea însă nu pot fi aduse la cunoștința publicului, pentru că, spun procurorii, constituie materiale ale urmăririi penale și vor sta la baza actului de acuzare, relatează NOI.md.

Potrivit procurorului general interimar, Andrei Pîntea, glontele a fost recuperat din cadavru și prezentat experților, iar acum „se efectuează o expertiză ce ține de anumite momente, inclusiv de utilizarea acestui corp delict”.

Întrebat de reporterul NOI.md dacă ar fi sau nu necesară exhumarea cadavrului, Pîntea a menționat că, la moment, necesitatea exhumării cadavrului nu a fost stabilită. Totuși, a menționat procurorul general interimar, „în dependență de rezultatele expertizei planificate sau efectuate, dacă se va ajunge la astfel de concluzii și va apărea această necesitate, se va recurge și la acest procedeu procesual”.

Totodată, procurorii nu exclud că, în dependență de rezultatele și circumstanțele stabilite ulterior pe parcursul urmăririi penale și rezultatelor anchetei efectuate de către Comisia parlamentară, vor mai fi efectuate și alte expertize, a conchis procurorul general interimar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?