X 
Cutremure stiri: 502

Ion Sturza: În Moldova se așteaptă alegeri anticipate, prognoza – 50 la 50%

12 feb. 2013,, 10:20   Politică
6743 6
Foto: interakt.md
Toți cei care au participat la vînătoarea de la Falești sînt niște lași, lipsiți de bărbăție. S-au gîndit la ei și cum să-și salveze carierele. Declarația a fost făcută de fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, în cadrul unei emisiuni la ProTV. Fostul premier a spus că cei prezenți la vînătoare au avut posibilitatea să șteargă și toate urmele faptei, astfel ca să nu se afle adevărul, informează NOI.md.

“Acești oameni ai legii s-au gîndit cum să-și apere propriile cariere și o să fie foarte greu să se demonstreze ceva cu probe. Ei au avut grijă sa șteargă urmele. Vor încerca să se învinuiască reciproc”, a afirmat Sturza.

De asemenea, Sturza consideră că președintele Parlamentului, Marian Lupu, ar fi trebuit să anunțe că toți cei care au participat la vînătoare să-și dea demisia.

Cît privește Comisia parlamentară de anchetă în cazul Paciu, Sturza a spus că acesta este un instrument politic pentru a-și face publicitate. “Am avut și comisia lui Nagacevschi. Sînt instrumente politice, acum profită de această situație pentru a capta atenția gospodinelor de acasă în ideea de a demara procesul de anticipate. Cred că este foarte posibil ca să se ajungă la anticipate. Eu am fost optimist pînă acum. Cred ca toți își fac strategii de campanii electorale. Toți sînt interesați de asta. Pronosticul meu este de 50 la 50 în privința alegerilor anticipate”, a explicat Sturza.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав