Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Prim-ministrul, miniștri și deputați vor fi audiați pe cazul șefului Fiscului – declarație

18 feb. 2013,, 15:46   Politică
6857 1
Foto: adevarul.ro
Premierul Vlad Filat, miniștri, deputați, dar și alte persoane vor fi audiați pe cazul reținerii șefului Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Nicolae Vicol. Acest lucru a fost anunțat de către directorul Centrului Național Anticorupție acum cîteva minute, care a menționat că nu se va lăsa intimidat de declarațiile și presiunile exercitate asupra CNA, relatează NOI.md.

Potrivit lui Chetraru, presiunile asupra Centrului sînt enorme, fapt ce-l face să creadă că este pe calea cea dreaptă. „La doar două luni de cînd ne-am început activitatea, unii politicieni doresc să ne oprească. Motivele sînt evidente, de altfel, se regăsesc în dosarele pe care le instrumentăm, iar votul de neîncredere doar pentru faptul că unii membri de partid sînt cercetați pentru acte de corupție ne dă forțe să continuăm”, a menționat Viorel Chetraru.

Acesta a solicitat public să fie lăsați să-și facă datoria pînă la capăt și a reiterat faptul că CNA instrumentează dosare deschise pe numele reprezentanților tuturor formațiunilor politice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?