X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4074

Plugaru dă aprecieri acțiunilor lui Chetraru. Află ce spune

20 feb. 2013,, 14:55   Politică
10427 5
Foto: mk.ru
„Primul bot în care a ajuns pumnul lui Chetraru a fost tocmai „botul” prim-ministrului Vlad Filat”. Așa a ilustrat, fostul ministrul al Securității Naționale, Anatol Plugaru, scandalul dintre Centrul Național Anticorupție și Partidul Liberal Democrat din Moldova după ce, la una dintre zilele de naștere a lui Vlad Filat, Viorel Chetraru i-a spus premierului că are alături „o echipă care, dacă trebuie, dă la bot oricui”. Potrivit lui Plugaru, situația lui Chetraru seamănă a „suicid de serviciu”, relatează NOI.md.

În opinia ex-ministrului, trebuie să fii nebun ca să mergi contra primelor persoane în stat fără a avea dovezi, pentru că, de altfel, s-ar putea să nu rămînă nimic din Centrul Național Anticorupție și, personal, din generalul Viorel Chetraru. „Deocamdată, noi vedem lupta cu corupția prin televizor. Mă uit așa, dintr-o parte, și în afară de show-ul politic nu văd nimic. Mai mult decît atît, este un show politic ieftin”, a spus Plugaru.

Totodată, acesta afirmă că „dosarul” s-a transformat într-un argument sau „o formă de convingere a opiniei publice că, dacă ai dosar, ești ca și cum judecat”. „Este prezumția nevinovăției. Nu poate fi nimeni calificat drept criminal, decît de instanța de judecată. La noi, ca să faci din om neom este de ajuns să spui opiniei publice că ai făcut dosar”, a conchis Anatol Plugaru.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?