X 
Cutremure stiri: 506

Bentley Continental Flying Spur - primele imagini ale noului model

20 feb. 2013,, 17:30   Ştiri Auto
1271 0

Bentley pregăteşte premiera mondială a noului Continental Flying Spur în cadrul Salonului Auto de la Geneva, luna viitoare. Designul limuzinei a fost dezvăluit însă de o serie de fotografii regăsite în mapa de presă oficială.

În aşteptarea unui debut oficial, programat pentru ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva, un set de fotografii neoficiale ale viitorului Bentley Continental Flying Spur au fost publicate astăzi. Un comunicat de presă este aşteptat mâine, însă până atunci, imaginile fac lumină în jurul celui mai nou model din seria Continental.


Supus unor revizuiri intense, Flying Spur preia designul fraţilor GT şi GTC, însă plusează cu un aspect posterior complet nou. Designul blocurilor optice faţă cu lumini de tip LED se aliniază filosofiei brandului, în vreme ce valul schimbării nu lasă neatinse nici măcar oglinzile laterale. Grila frontală a fost şi ea modificată, în vreme ce mânerele uşilor au fost poziţionate ceva mai jos.

Retuşuri importante şi în partea posterioară, unde modelul adoptă blocuri optice orizontale, prevăzute de asemenea cu LED-uri, ţevi de eşapament ovale şi o linie extrem de alungită a ultimului rând de montanţi. Acest ultim detaliu ajută la obţinerea unei siluete extrem de sportive şi cursive.

La interior, habitaclul beneficiază de noi materiale de lux, dar şi de tehnologie nouă, pusă în evidenţă de un ecran al sistemului multimedia.

Cel mai probabil, gama de motorizări va fi preluată de la celelalte modele Continental, ceea ce înseamnă că vom vedea utilizarea V8-ului bi-turbo de 4.0 litri, capabil să dezvolte 507 cai putere. Cea mai puternică versiune se va folosi însă de serviciile unui W12 de 6.0 litri în două versiuni de putere, de 575 şi de 625 cai putere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав