X 
Cutremure stiri: 502

Mazda5 primeste o actualizare

21 feb. 2013,, 10:11   Ştiri Auto
1162 0
Foto: 4tuning.ro
Anul 2013 vine cu modificari pentru modelul Mazda 5, cunoscut si sub numele de Mazda Premacy. Astfel, pe lista cu actualizari operate la cea de-a treia generatie Mazda5 intalnim trei noi nuante pentru caroserie: Meteor Grey, Jet Black si Zeal Red.

De asemenea, monovolumul a primit o oglinda retrovizoare anti-orbire, camera video pentru marsarier si conexiune USB. Tot la capitolul noutati, Mazda5 are parte de un kit de reparare a anvelopei. De asemenea, se observa ca oglinzile laterale se pot plia electric si sunt echipate cu lumini LED. Constructorul auto nipon a lansat prima generatie Mazda Premacy in anul 1999. Masina a fost fabricata in Japonia si exportata in Europa si Asia. Incepand cu cea de-a doua generatie, modelul Mazda Premacy a fost vandut pe pietele din afara Japoniei sub denumirea Mazda 5.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав