X 
Cutremure stiri: 506

China va acorda Moldovei un grant pentru realizarea proiectelor de cooperare economică și tehnică

21 feb. 2013,, 11:44   Economie
3254 0
Foto: noi.md
China va acorda Moldovei un grant pentru realizarea proiectelor de cooperare economică și tehnică. Valoarea asistenței financiare, deocamdată, nu a fost numită. Proiectele concrete care vizează dezvoltarea economiei naționale și îmbunătățirea standardelor de viață ale cetățenilor vor fi specificate ulterior de către părți.

Potrivit ministrului Finanțelor, Veaceslav Negruța, grantul va fi oferit de către China după semnarea Acordului interguvernamental privind cooperarea economică și tehnică între Republica Moldova și China.

Guvernul Republicii Moldova a aprobat proiectul acestui acord și a început negocierile pe marginea lui. Din partea Moldovei, documentul va fi semnat de către secretarul Guvernului, Victor Bodiu. Semnarea Acordului interguvernamental privind cooperarea economică și tehnică între Republica Moldova și China va contribui la dezvoltarea unor relații de prietenie și colaborare între țări.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав