Cutremure stiri: 502

Conceptul Aston Martin Rapide shooting-brake, gata de debutul la Geneva

25 feb. 2013,, 12:43   Ştiri Auto
1210 0

Foto: Bertone

Creaţie a italienilor de la Bertone, conceptul denumit oficial Jet 2+2 va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva şi sărbătoreşte atât centeranul Aston Martin cât şi 60 de ani de colaborare a englezilor cu Bertone.

Jet 2+2 este bazat pe mai vechiul concept Jet 2 prezentat în 2004, care propunea o variantă break pentru Aston Martin Vantage. Revenind în 2013, Jet 2+2 păstrează aceeaşi tehnologie ca şi Aston Martin Rapide şi este propulsat de puternicul V12 de 5,9l şi 470 CP.

Cum o sugerează şi numele, singura modificare majoră este forma break a spatelui, care se încadrează în liniile graţioase deja impuse de Rapide. Imaginea este completată de stopurile formate din benzi luminoase cu LED-uri, iar interiorul a primit elemente decorative din lemn, aluminiu şi piele în două nuanţe pentru amplificarea aspectului elegant.

Mai multe detalii vom avea după lansarea oficială a conceptului la Salonul Auto de la Geneva 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав