X 
Cutremure stiri: 506

Noile maşini Skoda Rapid ale Poliţiei de Patrulare au ajuns la Chişinău

25 feb. 2013,, 12:54   Ştiri Auto
2105 0

Foto: adevarul

Cele 90 de vehicule noi ale Inspectoratului Naţional de Patrulare sunt de culoare albă şi au o bandă reflectorizantă de culoare verde, amplasată longitudinal. Acestea vor intra în circulaţie din 5 martie.

Noile vehicule comandate de Ministerul Afacerilor Interne pentru noua Poliţie de Patrulare au ajuns deja în Chişinău. E vorba despre modele Skoda Rapid berline de culoare albă, cu câte cinci uşi.

„Maşinile vor intra în circulaţie din data de 5 martie, în toată ţara. Acestea sunt de culoare albă, cu o bandă amplasată longitudinal şi noua siglă a Inspectoratului Naţional de Patrulare“, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, Aurelia Mija despre noile maşini cu bandă reflectorizantă de culoare verde deschis.

Inspectoratul Naţional de Patrulare îşi va începe activitatea din 5 martie cu 1.400 de angajaţi de la Poliţia Rutieră, detaşamentul Scut şi lucrători din comisariatele MAI.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав