X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1410

Un om al străzii riscă o amendă de 20 de mii de lei. Vezi pentru ce

26 feb. 2013,, 15:08   Societate
3384 1
Foto : donbass.ua
Un om al străzii din capitală riscă pînă la trei ani de închisoare sau amendă de pînă la 20 de mii de lei pentru răpirea unui mijloc de transport fără scop de însuşire. Persoana fără loc permanent de trai a fost stopată pentru verificări, fiind la volanul unui automobil de model „Daihatsu Charade”. Acesta însă nu a putut prezenta vreun act și nu a putut explica cui aparține automobilul, relatează NOI.md.

Pentru a stabili identitatea şoferului şi provenienţa automobilului, persoana a fost escortată la Comisariatul de Poliţie al sectorului Botanica. Întrebat de unde a luat automobilul, acesta a declarat că a găsit lîngă automobil un portmoneu în care se aflau cheile de la unitatea de transport şi un telefon mobil. A urcat în automobil cu intenția de a sustrage casetofonul, după care a hotărît să răpească şi unitatea de transport.

Totodată, colaboratorii de poliţie au identificat stăpînii automobilului, care s-au prezentat la Comisariatul de Poliție, unde au recunoscut unitatea de transport și au confirmat faptul că a fost răpită din faţa casei.

Bărbatul de 41 de ani, anterior, a locuit în raionul Anenii Noi, iar la moment nu deţine acte de identitate sau loc permanent de trai. În privința acestuia a fost pornită o cauză penală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?