Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

AIE își pierde adepții

27 feb. 2013,, 11:38   Politică
4861 2
Foto: noi.md
Un grup de lideri și aleși locali din Cantemir, membri și simpatizanți ai partidelor din Alianța pentru Integrare Europeană, au anunțat că părăsesc partidele și aderă la Mișcarea Populară Antimafie, condusă de Sergiu Mocanu, originar din Cantemir. Deși au fost doar circa 15 persoane, potrivit lor, organizația raională cuprinde circa 50 de persoane, relatează NOI.md.

„Ne-am dezamăgit completamente de Alianța pentru Integrare Europeană. Fiți de acord că astăzi n-a mai rămas niciun om de bună credință care să mai creadă în această Alianță. Mesajul mișcării Antimafie ne reprezintă pe toți, pentru că cu toții sîntem dezamăgiți de ceea ce se întîmplă astăzi cu clasa politică”, a spus liderul grupului, Alexandru Florența, consilier raional în Cantemir, ales pe listele Partidului Democrat din Moldova.

Potrivit aleșilor locali, declarația de astăzi cu privire la aderarea la Mișcarea Populară Antimafie este primul pas spre crearea structurilor în teritoriu și nu exclud că ar fi o primă acțiune din campania pentru alegeri anticipate, în cazul în care ele vor fi organizate.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?