Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

Băsescu: Mă întorc în politică în 2014. Nu pot să fiu pensionar

28 feb. 2013,, 08:25   Externe
3051 3
Foto : topnews.in
Președintele Romîniei s-a răzgîndit! Traian Băsescu nu se mai retrage din viaţa politică după ce termină mandatul de preşedinte. Şeful statului a făcut declaraţia în Austria, la o întîlnire cu romînii de acolo. Preşedintele a mai declarat că nu poate fi pensionat.

Preşedintele Traian Băsescu a decis să rămînă în viaţa politică. Prezent, miercuri, la o întîlnire cu romînii din Austria, şeful statului a declarat că va reveni în politică după finalizarea mandatului, în 2014. "Nu pot să fiu pensionar", a spus Băsescu.

"La finalul mandatului o să am 63 de ani. Cine o să mai aibă nevoie de mine?", le-a spus preşedintele tinerilor democrat-liberali, la o Şcoală de Vară a PDL. "Noi!", au strigat pedeliştii. "Hai să vedem!", a fost replica lui Băsescu, precizînd cîteva minute mai tîrziu că modelul său politic este ex-preşedintele american Ronald Reagan. Întrebat de către un tînăr ce părere are despre preluarea mandatului de premier începînd cu anul 2014, preşedintele a răspuns: "Nu. Asta pleacă dintr-un orgoliu. După ce-ai fost preşedintele ţării nu mai poţi fi decît ce-ai fost: un fost preşedinte".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав