Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Timofti avertizează: Demiterea lui Filat va duce la alegeri anticipate

28 feb. 2013,, 14:43   Politică
3349 1
Foto: ko.md
Președintele Nicolae Timofti consideră că demisia Guvernului ar putea genera alegeri anticipate. Potrivit lui, acest lucru ar putea periclita cursul european al Republicii Moldova. Astfel a comentat președintele Nicolae Timofti, prin intermediul purtătorului său de cuvînd Vlad Țurcanu, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, depusă de PCRM în Parlament, relatează NOI.md.

“Președintele își exprimă încrederea că deputații vor trata cu responsabilitate inițiativa grupului parlamentar al PCRM și vor ține cont de interesul național al Moldovei. Demisia Guvernului ar putea fi urmată de declanșarea alegerilor anticipate, ceea ce ar dăuna viitorului european al țării. Președintele atenționează asupra pericolului revenirii în acest caz la putere a unor forțe ostile cursului european”, a spus Vlad Țurcanu.

Astăzi PCRM a propus o moțiune de cenzură pentru demisia Guvernului Filat. La rîndul său, liderul PDM, Marian Lupu a spus că PDM va susține moțiunea de cenzură, depusă de PCRM. Pe de altă parte PLDM a declarat că PCRM nu poate retrage încrederea Guvernului, pe care nici nu a acordat-o.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав