X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

Cum ne putem odihni în weekend la Chișinău

1 mar. 2013,, 17:46   Societate
4756 0
Foto: 123rf.com
Următoarele două zile, ne vom odihni de rutină și ne vom încărca de energie pozitivă pentru toată săptămîna următoare. NOI.md oferă o trecere în revistă a evenimentelor interesante de la sfîrșit de săptămînă, sugerîndu-vă modul de a vă petrece timpul în weekend, ce sa vizionați, la ce să participați, unde să dansați și pe cine dintre interpreți să-i ascultați.

În acest week-end, în Moldova se desfășoară Festivalul "Mărțișor-2013".

În zilele de odihnă, la rețeaua de cinematografe "Patria" vor putea fi vizionate filmele: "Escape from Planet Earth", "Dark Skies", "Misiunea: 00.30 A.M." (”Zero Dark Thirty”), "Metro", "Ultima redută" (”The Last Stand”), "The Expendables", "Gladiatori di Roma", "Masacrul din Texas 3D”, ”Cronicile Casterilor: A 16-a luna” (”Beautiful Creatures”), "Imposibilul".

La Muzeul Național de Artă, pînă pe 10 martie, este deschisă expoziția "Constantin Lodzeiski - 100 de ani de la naștere", în cadrul căreia sînt expuse costume de teatru și decorațiuni.

Biblioteca Națională a Republicii Moldova găzduiește expoziția personală de pictură a Anghelinei Maslicova.

În aceste zile de odihnă, în sălile Centrului internațional de expoziții "Moldexpo" se desfășoară expoziția "Beauty-2013".

Pe 1 și 2 martie, la CIE "Moldexpo", de asemenea, va avea loc primul campionat deschis în domeniul cosmetologiei, esteticii aplicate și masajului.

În Sala Mare a Muzeului Național de Artă al Moldovei este vernisată expoziția de pictură și desen "Ada Zevin - 90 ani".

În prima zi de primăvară, în Art-Labyrinth va avea loc concertul trupei Kiss-u-Now.

Pe 1 martie, clubul ”The Albion Territory” invită pe toți amatori de muzică bună la un concert inedit al solistului trupei din Belarus ”Rocker Joker”.

Teatrul "Satiricus Ion Luca Caragiale" oferă să vizioneze pe 2 martie spectacolul "D-Ale Carnavalului", iar pe 3 martie - "Cu bunelul ce facem".

Pe 2 martie, trupa ”Human Place” va evolua la ”Jack’s Bar & Grill”.

Pe 2 martie, la clubul ”The Albion Territory” va evolua trupa ”Subcarpați”.

Pe 2 martie, Studioul de Improvizare Teatrală invită la repetițiile deschise ale spectacolului "Sfera" de Keith Jarrett.

Pe 2 martie, la Palatul Republicii va avea loc prezentarea de modă "Moldova Spring Fashion Walk 2013".

În incinta centrelor comerciale moderne ”MallDova”, ”Jumbo”, ”Elat”, ”Baby Hall”, ”Grand Hall” și ”Everest” puteţi găsi multe activități interesante, cum ar fi: bowling și hochei de masă. În timp ce părinții fac cumpărături, copiii se pot distra vesel sub supravegherea educatorilor în camerele de joacă special amenajate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав