X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Ghimpu a schimbat “Mercedesul dăruit de Șalaru” pe o bicicletă. Vezi foto

4 mar. 2013,, 12:09   Politică
6420 5
Foto: facebook.com
Liderul PL, Mihai Ghimpu, i-a răspuns deputatului PLDM, Iurie Țap, care ar fi declarat că ministrul Transporturilor, Anatol Șalaru, i-a dăruit un Mercedes în valoare de un milion de lei. Pe o postare pe blogul său, Ghimpu i-a recomandat deputatului PL ”să doarmă liniștit”, deoarece și-a schimbat mașina pe bicicletă, relatează NOI.md.

“Am o mare noutate pentru domnul deputat Iurie Ţap, care a fost foarte deranjat şi, posibil, nu poate dormi noaptea din motiv că Anatol Şalaru mi-a făcut cadou un Mercedes în valoare de un milion de lei. Dragă Iurie, poţi dormi liniştit atît dumneata, cît şi colegii tăi, fiindcă aseară, aflîndu-mă la Strasbourg, am făcut un troc – am schimbat Mercedesul pe o bicicletă. Schimbul l-am făcut din respect faţă de voi şi din considerentul ca nu cumva Mercedes-ul meu să umbrească “maşina mişto”, Range Rover , a votre subordonner Vicol”, a spus Mihai Ghimpu. “Franţa, şi nu numai – toată Europa se mîndreşte cu voi! Au revoir!” a adăugat deputatul.

În cadrul ședinței Parlamentului, Mihai Ghimpu a negat că Anatol Șalaru i-ar fi procurat o mașină în valoare de un milion de lei. În replică, deputatul PLDM, Iurie Țap, a spus că despre noua achiziție a liberalului a aflat de la deputatul PL, Valeriu Munteanu, care personal i-a spus că mașina a fost dăruită de Anatolie Șalaru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?