Cutremure stiri: 506

Kia prezintă la Geneva un concept provocator

4 mar. 2013,, 13:14   Ştiri Auto
1366 0

Foto: Kia

Kia lansează provo la Salonul Auto de la Geneva, un nou concept de maşină urbană, provocatoare şi sportivă. Compania a dezvăluit acum toate detaliile şi imaginile, înaintea debutului oficial.

Kia a dezvăluit noul său concept înaintea debutului oficial de la Salonul auto de Geneva (7-17 martie 2013). Kia provo concept combină tehnologia ultra-modernă cu un aspect deosebit şi agil. Conceptul oferă indicii asupra unui potenţial vehicul pentru segmentul B, concurent direct cu Nissan Juke.

Cu o caroserie hatchback în stil coupe, dar musculoasă, Kia provo combină un motor turbo pe benzină cu un motor electric regenerativ pentru a aduce o soluţie inteligentă hibridă. Motorul de 1.6 litri GDi produce 204 CP iar cu ajutorul motorului electric, de 45 CP, vehiculul beneficiază şi de tracţiune integrală 4WD. Transmisia DCT cu 7 trepte – o premieră la Kia – completează pachetul tehnologic impresionant.

„Aceasta este o maşină creată integral pentru gusturile europene şi condiţiile de aici”, a declarat Gregory Guillaume, director de design al centrului Kia din Frankfurt. „Proiectată integral la studioul nostru din Frankfurt, provo a fost conceput ca un vehicul încrezător, plin de dinamism şi energie, care să livreze o nouă senzaţie de plăcere în segmentul B”.



Conceptul Kia provo are 3,88 metri lungime, 1,77 metri lăţime şi 1,35 metri înălţime. Jantele de 19 inch, cu pneuri 225/40 şi cu un ampatament de doar 2,53 metri, manevrabilitatea şi stabilitatea pe drum sunt garantate.

Kia provo nu are un calendar pentru introducerea în producţia de serie, dar odată cu lansarea în această vară a noului Kia pro_cee'd GT este clar că producătorul vrea în continuare să ofere vehicule dinamice şi atractive, care să livreze plăcere în condus, în fiecare zi. Provo ar putea fi un asemenea vehicul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав