X 
Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Tineri manifestanți au prezentat conducerea țării sub chipul unui balaur cu mai multe capete

4 mar. 2013,, 15:04   Societate
3139 1
Foto: infotag.md
Mișcarea de tineret "Împreună pentru viitor" a desfăşurat duminică o acţiune de protest pe Piaţa Marii Adunări Naționale din Chişinău, înfăţişînd pe un stand conducerea ţării sub chipul unui balaur care întruchipează capetele liderilor Alianţei, a preşedintelui Nicolae Timofti, a liderului PCRM, Vladimir Voronin, a preşedintelui de onoare al PDM, Dumitru Diacov, şi a vicepreşedintelui PDM, Vlad Plahotniuc.

Potrivit Agenției "Infotag", la protest au participat peste 70 de persoane, care ţineau în mîni placarde cu diferite inscripţii-lozinci şi scandau "Nu dorim salvarea Alianţei, ci salvarea moldovenilor!". "Bătrînii Diacov şi Voronin – la pensie!", "Vrem preşedinte, dar nu raţă mută".

Liderul organizaţiei, Andrei Batereanu, a spus că actualii conducători sînt mai răi decît cei din 2009, cînd la putere erau comuniştii.

Conform spuselor sale, "tineretul nu are nicio speranţă pentru viitor, niciun stimulent pentru a schimba lucrurile spre bine".

Batereanu a mai afirmat că "pe data de 7 aprilie, cu ocazia evenimentelor din anul 2009, va fi organizată o acţiune de protest".

Mişcarea de tineret "Împreună pentru viitor" a fost constituită în anul 2013. Ea include 32 de membri. Activitatea mişcării se bazează pe organizarea diferitor proteste, flash-moburi şi parodii pe teme actuale inspirate din viaţa politică a ţării.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?