X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Dara a lansat un film documentar despre activitatea sa (VIDEO)

6 mar. 2013,, 09:00   Showbiz
4898 0
Foto : facebook.com
Cîntăreaţa din Moldova, Dara, a lansat un documentar despre viaţa ei. În filmuleţul care se numeşte “1 an cu DARA”, fanii au ocazia să o descopere pe vedetă din alte perspective.

Documentarul, care durează peste 11 minute, surprinde scene din studioul muzical, de pe platourile de filmare, precum şi secvenţe din interviuri şi reportaje despre artistă. Prin aceste imagini, Dara oferă o retrospectivă a felului în care a evoluat cariera ei în timp de un an, de la lansare şi pînă în prezent.

„Pe parcursul unui an de zile, multe lucruri s-au întîmplat, dar unele detalii totuşi au rămas necunoscute, neauzite, nevăzute. Acum un an, adunam ca un copil în suflet emoţia primului like, primei piese, primului videoclip, alături de o echipă magică. Nu regret nimic, mă dăruiesc muzicii şi mă bucur de tot ce-mi iese-n cale”, scrie Dara pe pagina sa de Facebook.

Dara este un proiect lansat la 3 martie 2012. La doar 18 ani, artista a reuşit să înregistreze succese importante. Piesa cu care a debutat Dara se numeşte „Open Your Eyes”. Anume cu această piesă ea s-a remarcat în finala naţională Eurovision Song Contest 2012.

Interpreta are şi un parfum ce-i poartă numele.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?