X 
Arşiţa stiri: 228
Transnistria stiri: 1465
Preşedintele stiri: 4138

Samsung Galaxy S IV va veni cu un sistem de urmărire a privirii pentru scroll în pagina

6 mar. 2013,, 09:27   Ştiinţă şi IT
3627 0
Foto : n4pda.ru
Încă dinainte să apară Samsung Galaxy S III se zvonea că acest telefon va veni cu un sistem care va permite scrolling-ul vertical într-o pagină pur şi simplu prin urmărirea privirii utilizatorului. Dacă nu am primit aşa ceva pe S III, poate că S IVne va oferi această dotare.

Cei de la New York Times au o sursă sigură, o persoană care a testat un Galaxy S IV şi afirmă că handsetul vine cu o funcţie de urmărire a privirii utilizatorului, pentru a stabili unde să facă scrolling în pagina. Aparent, informaţiile vin chiar de la un angajat Samsung care a dorit să rămînă anonim. Conceptul funcţionează astfel: utilizatorul citeşte un articol şi atunci cînd ochii săi ajung în partea inferioară a paginii software-ul va face scroll automat în jos pentru a dezvălui următoarele paragrafe.

Problema este că noi, utilizatorii de touchscreen ne-am obişnuit deja să dăm scroll şi e ca un tic de care ne vom dezvăţa cu greu. Sursa scăpării nu a dezvăluit ce fel de tehnologie va fi folosită pentru această detectare a privirii. Vă reamintim că pe 14 martie, la New York va avea loc debutul lui Galaxy S IV într-o conferinţă oficială. În ce priveşte tehnologia de mai sus, Samsung a înaintat o cerere de brevet în ianuarie pentru un aşa numit "eye scroll", trademark-ul aplicîndu-se în Statele Unite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав