X 
Cutremure stiri: 506

Chevrolet la Salonul Auto de la Geneva 2013

6 mar. 2013,, 12:33   Ştiri Auto
1804 0

Foto: informatiiauto.ro

Cea de-a 83-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva va rămâne în memoria pasionaţilor auto ca o ocazie specială, datorită prezentării în premieră mondială a mult-aşteptatului model Corvette Stingray decapotabil.

Pe lângă varianta coupé a acestui nou autovehicul sport, Chevrolet lansează autovehiculul electric Spark şi o ediţie actualizată a SUV-ului compact Captiva.

Stingray este una din mărcile sacre din istoria auto, iar noul Corvette se ridică la nivelul acestei moşteniri, asigurând performanţe superioare din toate punctele de vedere. ModelulCorvette Stingray decapotabil oferă acelaşi echilibru între tehnologie, design şi performanţe ca şi versiunea coupé. Autovehiculul a fost creat pentru a excela în orice situaţie, indiferent că este vorba despre călătoriile dumneavoastră zilnice, traversarea continentului sau când vă aventuraţi pe drumuri secundare cu serpentine.



Singurele modificări structurale efectuate asupra modelului decapotabil se referă la depozitarea acoperişului pliabil şi la repoziţionarea elementelor de fixare a centurilor de siguranţă.

Corvette Stingray este cel mai puternic model standard proiectat vreodată, dezvoltând o putere estimată de 450 cp (335 kW) şi generând un cuplu de 610 Nm. Este şi cel mai performant model standard din toate timpurile, putând accelera de la 0 la 100 km/h în aproximativ patru secunde*. Şi nu în ultimul rând, se estimează că modelul Corvette Stingray va fi cel mai eficient autovehicul Corvette din punct de vedere al consumului de carburant, întrecând modelul curent în materie de funcţionare economică.



După prezentarea lui Spark electric în cadrul Salonului Auto Internaţional de la Los Angeles de anul trecut, noul model de mici dimensiuni dezvoltat de Chevrolet, propulsat de o baterie, este prezentat publicului european în premieră în cadrul ediţiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva. Autovehiculul va fi pus în vânzare pe anumite pieţele europene începând cu anul 2014.

SUV-ul compact Captiva primeşte mai multe modificări uşoare ale părţii din spate şi din faţă, inclusiv lămpi spate noi cu tehnologie LED, ţevi de eşapament unghiulare cromate şi o bară de protecţie restilizată. Bara de protecţie faţă este acum mai joasă, incluzând o grilă nouă, tip plasă metalică, precum şi proiectoare ceaţă restilizate. Noile jante din aliaj de 18 inch conferă un aspect impunător modelului Captiva.

Chevrolet este printre primele mărci de autovehicule care oferă posesorilor de iPhone aplicaţia Siri Eyes Free. Începând cu luna martie, autovehiculele Chevrolet cu tehnologia Chevrolet MyLink sunt disponibile cu sistemul inteligent Siri, ce rezolvă lucrurile la cerere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав