X 
Arşiţa stiri: 233
Preşedintele stiri: 4151

La ultima ședință a Guvernului, Filat majorează pensiile

7 mar. 2013,, 14:54   Societate
4631 1
Foto : flux.md
La ultima ședință a Guvernului, înainte de a prezenta demisia președintelui țării, prim-ministrul Vlad Filat vrea să majoreze pensiile oamenilor care primesc mai puțin de 1300 de lei.

Azi, în cadrul ședinței, Filat a declarat că, pe parcursul a trei ani și cinci luni, Guvernul a luat decizii importante care s-au reflectat în îmbunătățirea condițiilor de activitate, dar se atestă și restanțe. Printre ele premierul a numit sistemul de pensionare din Republica Moldova și reglementările ce țin de activitatea în agricultură.

El a solicitat să fie introdus pe ordinea de zi un proiect de lege cu privire la completarea actelor normative care vizează majorarea pensiilor celor care au pensia mai mică de 1300 de lei și, în regim de urgență, să fie transmis Parlamentului pentru a se pronunța pe marginea lui.

„Această restanță va fi recuperată azi parțial. Din păcate, este o stare în societate care nu vede și nu acceptă decizii importante care le-a luat Guvernul în toată această perioadă.Mai ușor se vede non valoarea”, a spus Filat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав