Cutremure stiri: 502

PCRM îi spune NU lui Timofti și pledează pentru anticipate

12 mar. 2013,, 15:16   Politică
4852 9
Foto: noi.md
PCRM nu va participa la consultările cu președintele țării, Nicolae Timofti, pentru găsirea unui candidat la funcția de premier. Despre acesta anunță serviciul de presă al PCRM. Potrivit fracțiunii, formațiunea pledează în continuare pentru alegeri anticipate, relatează NOI.md.

"Încercările de a-i aduna împreună pe politicienii care au falimentat, de a crea o nouă majoritate politică din acei care, în decursul ultimilor trei ani, şi-au bătut joc de Constituţie, de drepturile şi libertăţile omului, doar va provoca nemulţumiri în masă cu un final imprevizibil", menționează sursa citată.

Comuniştii nu consideră necesară participarea lor la orice fel de consultaţii îndreptate spre susţinerea unui nou premier, deoarece consideră că „astfel va fi prelungită artificial agonia regimului”.

Formațiunea califică aceste consultaţii drept ”o manifestare de făţărnicie politică şi de cinism”.”Doar alegerile libere şi democratice sînt în stare să-i identifice pe acei cărora poporul Republicii Moldova le va acorda vot de încredere într-o perspectivă previzibilă. Alte variante nu există”, se mai spune în declaraţia PCRM.

Nicolae Timofti a anunțat că inițiată în această săptămînă consultări cu fracțiunile parlamentare, cu privire la candidatul care va fi înaintat la funcția de premier.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав