Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Filat se abține de la acuzații

17 mar. 2013,, 09:00   Politică
4351 1
Foto : adevarul.ro
Liderul PLDM, prim-ministrul în exercițiu Vlad Filat nu va interveni cu acuzații la foștii colegi din AIE, chiar dacă cei din urmă nu ezită să facă acest lucru. Despre aceasta a declarat Vlad Filat, care susține că între liderii politici s-a ajuns la o înțelegere ca pe perioada negocierilor să nu se acuze reciproc, relatează NOI.md.

“Acțiunile fiecăruia dintre liderii politici vor demonstra ce scopuri urmăresc. Am avut o perioadă de principiu – să nu intervenim cu acuzații reciproce. Eu mă voi ține de acest angajament. Timpul pentru a face declarații va veni, însă nu pentru mine și partidul pe care-l conduc și nu înainte să epuizam șansele de azi de a evita alegerile anticipate”, a spus Vlad Filat. Premierul în exercițiu consideră că problemele trebuie de rezolvate, dar nu amplificate.

“Deocamdată voi asigura această atmosferă ca negociatorii să-și facă datoria și să vină cu o formulă de compromis”, a conchis Filat.

În prezent, fostele componente au început negocierile pe marginea unui nou acord al AIE 3. Asta după ce PLDM a anunțat că denunță Acordul AIE 2 , solicitînd renegocierea acestuia.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?