Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Consumatorii bun-platnici ai SA „Termocom”, răsplătiți de furnizorul de căldură. Vezi cum

18 mar. 2013,, 09:50   Societate
3209 2
Foto: noi.md
Blocurile locative care până pe data de 30 aprilie 2013 vor achita sută la sută plăţile la energia termică vor beneficia de servicii de spălare hidropneumatică a sistemelor interne de încălzire gratuită, din partea angajaților SA „Termocom”.

Furnizorul de căldură anunță că lansează campania „Achiţi iarna – lasă-te răsplătit vara”, сare are drept scop să aprecieze eforturile oamenilor de a achita integral factura la căldură.

Potrivit unui comunicat de presă al SA „Termocom”, lista blocurilor locative care urmează a fi „răsplătite” va fi făcută publică pe data de 15 mai, după sistematizarea informaţiei, privind achitările pentru energia termică consumată, înregistrate pînă la 30 aprilie de blocurile locative din municipiul Chişinău.

De specificat că lucrările sunt executate anual în blocurile locative pentru pregătirea sistemului ingineresc intern de alimentare cu energie termică pentru un nou sezon de încălzire. Costul acestor lucrări variază între 5000 – 8000 de lei (în funcţie de capacitatea blocului).

Până în prezent, furnizorul de căldură a răsplătit 35 de blocuri locative bun-platnice. Campania a fost lansată în anul 2010.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?