X 
Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

Politicienii, la fel de misterioși ca și după penultima rundă de negocieri

18 mar. 2013,, 17:54   Politică
3935 1
Foto: tribuna.md
La fel de misterioși și după a treia rundă de negocieri. Reprezentanții celor trei partide din fosta AIE nu au oferit nici astăzi prea multe detalii în ceea ce privește procesul de negocieri.

Negociatorul PL, Valeriu Munteanu a declarat presei că se discută conform programului care a fost propus, „toată agenda care a fost preconizată pentru astăzi, a fost consumată”, a spus Munteanu. Totodată el a evitat să spună la ce etapă sînt negocierile.

Negociatorul din partea PLDM, Iurie Leancă, care astăzi a participat la întrunire pentru prima dată a fost la fel de succint în declarații ca și Munteanu.

„Azi am continuat discuțiile anterioare în spirit constructiv. Sîntem în proces de reflexiune, de analiză și sper să trecem la concluzii”, a spus Leancă.

Negociatorii nu au spus cît vor dura negocierile. „Calitatea contează, viteza nu este importantă. Nu pot să vă zic dacă paharul este pe jumătate gol sau plin, este un proces de discuții”, a precizat Leancă. Totodată, politicienii au refuzat să spună la concret despre ce au discutat.

Azi, unii analiști politici au declarat pentru NOI.md că procuratura și funcția de premier ar fi elementele cheie ale negocierilor din fosta AIE.

Mîine la ora cinci urmează să mai aibă loc încă o ședință a grupului de negociatori.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?