X 
Arşiţa stiri: 229
Preşedintele stiri: 4160

PLDM bate în retragere privind problema desemnării premierului?

20 mar. 2013,, 16:25   Politică
10604 1
Foto: tribuna.md
Președintele fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, ezită să anunțe care este candidatul înaintat de PLDM la funcția de prim-ministru, în cadrul consultărilor avute cu șeful statului Nicolae Timofti. Astfel, cînd a început a face declarații, Valeriu Streleț, a spus că nu este momentul să fie anunțate careva nume, relatează NOI.md. La scurt timp, la insistența jurnaliștilor, Valeriu Streleț a spus că anterior a expus opinia partidului adoptată în cadrul Biroului politic al Partidului. Astfel, deși nu a anunțat public, Valeriu Streleț, a dat de înțeles ca Vlad Filat rămîne a fi candidatul PLDM.

“Ne-am expus opinia reieșind din premisele care au dus la votarea moțiunii de cenzură, dar nu cred că acum în plin proces de negociere a noului acord, este momentul sa anunțăm careva nume. Ne-am expus opinia, dar nu este o ultimă rundă de negocieri. Am expus opinia politică a partidului adoptată anterior, dar este prerogativa președintelui să examineze propunerile”, a spus Streleț.

După finalizarea consultărilor cu PLDM, Nicolae Timofti a început consultările și cu PL în legătură cu identificarea unui candidat la funcția de premier.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав