X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Democrații renunță pe o perioadă la discuțiile privind “funcția de premier”

20 mar. 2013,, 18:28   Politică
3833 0
Foto: tribuna.md
Președintele Partidului Democrat, Marian Lupu, susține că numirea premierului și numirea întregului Guvern, se află la capătul listei problemelor care trebuie rezolvate. Despre aceasta a declarat Marian Lupu, după consultările avute cu președintele țării în legătură cu identificarea unui candidat la funcția de premier, relatează NOI.md.

Astfel, ca și la ultima ședință a Biroului Politic al PD, Marian Lupu a ezitat să spună dacă îl acceptă pe prim-ministrul Vlad Filat la funcția de premier. Democratul consideră că la moment, discuțiile trebuie să se axeze pe rezolvarea tuturor problemelor care au existat anterior în toate instituțiile Guvernamentale, și depășirea lor pe viitor.

“Nu săriți peste 5 trepte. Toate subiectele trebuie să fie discutate pe platforma 3+3+3. Noi nu avem doar sarcina să ajungem la identificarea unui candidat la funcția de premier și miniștri. Dar sarcina și punctul de plecare este să asiguram un pachet întreg de responsabilități în vederea depășirii lacunelor care au dus la un act prost de guvernare”, a spus Lupu.

Astăzi, șeful statului a avut întrevederi cu toate fracțiunile Parlamentare, iar ulterior trebuie să se întîlnească și cu grupul Dodon și Mișin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?