X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4070

Un ex-comisar vizat în dosarul „7 aprilie” a fost angajat la Moldtelecom

22 dec. 2016,, 15:29   Societate
4532 0

Vladimir Botnari, fost comisar al municipiului Chișinău, judecat penal pentru neglijență în serviciu, în timpul evenimentelor din 7 aprilie 2009, a fost angajat recent în calitate de șef al Direcției securitate din cadrul „Moldtelecom”, potrivit portalului anticorupție.md

Fostul comisar a refuzat să ofere detalii despre condițiile în care a fost angajat și care sînt atribuțiile sale de serviciu, scrie sursa citată. Nici serviciul de presă al companiei „Moldtelecom” nu a oferit informații la acest subiect.

Vladimir Botnari, fost comisar al municipiului Chişinău, a fost judecat, împreună cu Gheorghe Papuc, ex-ministru de Interne pentru neglijenţă în serviciu soldată cu moartea tînărului Valeriu Boboc în timpul protestelor de acum șapte ani. Pe 30 iunie 2015 a fost achitat de Curtea Supremă de Justiție, după ce judecătorii Curții de Apel Chișinău l-au condamnat pe Vladimir Botnari la doi ani cu suspendare, iar pe Gheorghe Papuc la patru ani de închisoare cu executare. Tot atunci celor doi le-au fost retrase gradele de general.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?