Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 128
Transnistria stiri: 1411

Avionul cu Rogozin la bord va ateriza la Budapesta

23 dec. 2016,, 14:30   Politică
4216 1

Aeronava „Aeroflot” cu vice-premierul rus, Dmitri Rogozin, la bord nu a putut ateriza pe aeroportul internațional Chișinău din cauza ceții.

Despre asta oficialul rus a scris pe contul său Twitter, transmite Agora.
„Aeronava „Aeroflot” din cauza ceții dense pe aeroportul din Chișinău nu a putut ateriza. Am făcut mai multe cercuri timp de 40 de minute. În cele din urmă avionul a plecat spre aeroportul din Budapesta”, a scris Dmitri Rogozin pe contul său Twitter.

„Cu toate acestea, în pofida sancțiunilor, am ajuns în UE. După ce vremea se va îmbunătăți, voi zbura la Chișinău pentru a mă întâlni cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a mai scris viceprim-ministru pe rețeaua de socializare.

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, nu a încălcat interdicțiile impuse de UE. Ministerul Afacerilor Externe din România a precizat pentru MEDIAFAX că avionul la bordul căruia s-a aflat vineri vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, este unul civil, aparţinând AEROFLOT, şi efectua o cursă regulată, situaţie în care nu se aplică regimul de sancţiuni instituit la nivelul UE.

Reamintim că vice-premierul rus, Dmitri Rogozin, urma să participe la ceremonia de învestire a lui Igor Dodon în funcția de președinte.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?